Gigi Becali tine post şi se roagă în arest



Gigi Becali imparte o cămăruţă de 16 metri pătraţi cu trei bărbaţi

Noapte albă. Post negru. Stare de spirit gri. Ajuns in 24 de ore, ca printr-o magie, din propriul pat pe o saltea deloc prietenoasă, cu somieră rece, metalică, al cărei cusur suprem este faptul că se găseşte intr-o celulă de 16 metri pătraţi a arestului Direcţiei Cercetări Penale din Capitală, Gigi Becali are suficiente motive să strige la cer. Dacă o face, numai el ştie. Cert este că ziua de ieri a fost pentru “Războinicul luminii” una întunecată.
Nici n-a apucat să se dezmeticească... După o noapte de insomnie forţată de împrejurări, petrecută la etajul 1 al clădirii Judecătoriei sectorului 1, în zorii zilei de ieri, Gigi Becali s-a trezit “aruncat” în arest. Pentru 29 de zile. A ajuns cu duba de la SPIR la sediul Direcţiei Cercetări Penale, aflat în centrul Capitalei, la doi paşi de clădirea în care instanţa abia îi hotărâse soarta. Patronul Stelei a fost închis, împreună cu trei indivizi arestaţi pentru furt, într-o celulă mai de soi a arestului Poliţiei Române, renovată, dar... la ani-lumină de luxul din impozanta locuinţă a latifundiarului din Pipera.
Posted on 14:16 by tudosik and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.