A muls oaia în direct!


Invitat de Cătălin Măruţă în studioul emisiunii “Happy Hour” de la Pro TV, patronul Stelei nu a ratat ocazia de a se da din nou în stambă. Gigi Becali (50 de ani) nu a ezitat să mulgă o oaie în direct, pe care realizatorii emisiunii i-au făcut-o cadou, a băut cu sete laptele dintr-un pahar, dar a refuzat să ia animalul acasă, motivând că mioara era “prea slabă şi drogată”.
Ulterior, finanţatorul clubului din Ghencea a dansat şi a cântat în aromână, a afirmat că cele trei fete ale sale se vor căsători “cu primii bărbaţi care le vor săruta” şi a mărturisit că este dispus să facă sacrificii pentru ca Steaua să câştige titlul de campioană a României.

“Dacă luăm campionatul, promit că voi sta cinci minute în cap şi voi cânta muzică grecească o jumătate de oră”, a declarat Gigi Becali. Patronul “roş-albaştrilor” a explicat şi perioada mai proastă pe care a traversat-o Bănel Nicoliţă: mijlocaşul de 24 de ani ar fi avut o prietenă dependentă de sexul oral, fapt care a afectat forma fizică a jucătorului stelist.
Posted on 05:26 by tudosik and filed under , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.