«E deranjat la mansardă»



Florin Moldovan, cunoscutul travestit Naomy, a inceput să improaşte cu noroi in dreapta şi-n stanga, acuzand pe toată lumea pentru bătaia primită. El a declarat că le bănuieşte pe Bahmu şi pe Cristina Spătar de implicare in corecţia primită acum cateva seri. Vedeta de la Kanal D s-a infuriat şi i-a dat replica.

“O să le spun tot! O să le spun despre Bahmu (Adriana Bahmuţeanu, n.r.), despre homo- popi, despre Cristina (Cristina Spătar n.r.) şi despre patronul de la barul bucureştean (White Cafe, n.r.). (...)Pe ăştia îi bănuiesc şi îi spun la poliţie”, declara luni travestitul, după care a fugit la televizorsă-şi mai plângă puţin soarta de bărbat neînţeles. Sau femeie...

Nu este supărată pe travestit

Replica Adrianei nu a întârziat să apară, vedeta de le Kanal D fiind convinsă că travestitul este “deranjat la mansardă”.
“Nu e sănătos la cap, sigur are ceva probleme la mansardă. Dar de unde până unde e şi ăsta vedetă, e doar o curvă urâtă cu cocoşel. Eu l-am întrebat doar dacă are ceva în pantaloni ca să ştim şi noi ce este. Dar, zic eu, cel mai bine s-ar întoarce în Germania să se prostitueze sau să facă ce ştie el mai bine şi să nu mai vină prin România. Şi aşa vorbeşte numai prostii. Mai bine ne-ar spune ce este ca sex. Că variante sunt: femeie în trup de bărbat, bărbat în trup de bărbat urât, fetiţă cu cocoşel sau doar un frustrat care ar face orice să se vadă pe sticlă. Nu sunt supărată pe el, nu i-aş fi făcut niciodată rău, dar mai bine şi-ar vedea de treaba lui şicred că ar trebui să plece odată şi să-şi strângă banii necesari schimbării de sex aşa cum ştie el mai bine, din prostituţie”, a replicat Bahmu.

Trebuie să evite stresul

Vedeta de la Kanal D, Adriana Bahmuţeanu, însărcinată în patru luni, este încă ţintuită la pat, medicii recomandându- i cât mai multă odihnă pe perioada sarcinii şi să evite să se streseze din orice motiv. Ea şi Silviu Prigoană vor avea, conform ecografiei 4 D făcută săptămâna trecută, un băieţel pe care-l va chema Darius Eduard. Cei doi mai au împreună un copil, tot un băiat, pe nume Mihai Maximus în vârstă de un an şi patru luni. l
Posted on 07:13 by tudosik and filed under , , , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.