Romania exporta 4 tone de uraniu in Iran, pentru radiografii pardon pentu bombe!!!


Centrala nucleara de la Cernavoda va exporta luna viitoare circa 4 tone de uraniu imbogatit in Iran, pentru a completa necesarul de material radioactiv destinat cabinetelor de radiologie din tara fisticului.

Guvernul Romaniei neaga in acelasi timp acuzatiile grave ale Washingtonului, conform carora tara noastra ar contribui la imbogatirea arsenalului nuclear al Iranului.

Conform unor statistici times.ro, cu cele 4 tone de uraniu Iranul poate efectua radiografii complete intregii populatii a globului, in mod gratuit, in maxim 1 an.

Iranul vroia si niste plutoniu

Desi Mahmoud Ahmadinejad solicitase Romaniei si o tona de plutoniu, care urma sa fie folosit in agricultura, tara noastra a trebuit sa refuze comanda, intrucat tot plutoniul romanesc a fost exportat deja in Coreea, sub forma de pastile de tuse, pentru a evita embargoul impus de americani.

In continuare, Guvernul Boc asigura statele teroriste ale lumii ca in Romania pot gasi intelegere si sprijin.

Centrala nucleara de la Cernavoda conlucreaza strans cu ONG-uri siriene specializate in drepturile omului si indeosebi chestiunea evreiasca.

Romania a exportat pana in prezent 400 de tone de material radioactiv, banii fiind incasati de mafioti.
Posted on 05:26 by tudosik and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.