"If U Seek Amy"

"If U Seek Amy", al treilea single de pe albumul Circus, a starnit critici inca de la lansare, atat din cauza versurilor, cat si a imaginilor. Acest lucru nu a impiedicat-o insa pe Britney sa scoata pe piata mult asteptatul clip, anunta HuffingtonPost.
Britney Spears, care in prezent se afla in turneul de promovare al ultimului album, joaca doua roluri in noul single, cel al nevestei plictisite, dar si al fetei sexy, ahtiata dupa petreceri. De altfel, videoclipul are caracter de orgie, potrivit citicilor.

Insa ceea ce a starnit cu adevarat furia specialistilor in etica este o interpretare a titlului "If U Seek Amy", care, daca este rostit cu voce tare si repede se transforma in "Fuck Me".

Parents Television Council din America ii avertizeaza astfel pe parinti cu privire la noul single al artistei si indeamna posturile radio sa nu emita aceasta melodie, care, potrivit organizatiei non-profit, "incalca legi impotriva indecentei".
Posted on 09:47 by tudosik and filed under , | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.