Rihanna şi-a tatuat un pistol pe coastă



Impresionanta colecţie de 11 tatuaje a cântăreţei Rihanna (21 de ani) s-a mai îmbogăţit, recent, cu unul nou-nouţ: un pistol pe coastă, realizat la un prestigios salon de specialitate din Los Angeles, SUA.

Artista a cerut iniţial să-i fie tatuate două pistoale în zona umerilor. Însă, după ce i-au fost desenate de probă două arme în miniatură, Rihanna s-a răzgândit, de teamă să nu aibă probleme cu firma de cosmetice a cărei imagine este. Nu a renunţat la idee însă. Cântăreaţa şi-a tatuat arma de foc într-un alt loc, mai putin vizibil pe una dintre coaste, în lateral.
Artista este pasionată de arme

Se ştie că diva este o împătimită a tatu -ajelor, ea având acum în total 12 desene perma -nente. Printre acestea se numără o pleiadă de stele care pornesc de pe ceafă şi continuă pe spate, semnul zodiacal al peştilor după o ureche, o steluţă în ureche, o rugăciune în limba sanscrită pe o coapsă, cuvântul love (dragoste) pe un deget sau cheia sol şi o notă muzicală pe picior.

Rihanna nu a explicat de ce a ales ca desenul tatuat să fie o armă, dar se pare că vedeta are o slăbiciune pentru arme. La o petrecere la care a participat săptămâna trecută, cântăreaţa a purtat la gât un pandantiv ce reprezenta un pistol.
Posted on 03:34 by tudosik and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.