Armele furate de la Ciorogarla au fost furate cu caruta!!!

Asta conform spuselor celor de la ziarul Libertatea!!!
Urmele din pădurea care înconjoară unitatea militară din Ciorogârla, Ilfov, cea care, la finele lunii trecute, a fost prădată, dar şi de pe drumul îngust, forestier, pe care au apucat-o hoţii cu tot cu arme, i-au făcut pe anchetatori să ajungă la o concluzie incredibilă: pistoalele şi mitralierele au fost cărate cu o căruţă. Trei militari au fost arestaţi, alţi patru fiind cer-cetaţi în libertate. Nici o vorbă oficială însă despre pradă...
Au intrat în depozit, au pus, frumuşel, armele în nişte cutii, le-au târât până la gardul unităţii, trecându- le printr-o spărtură, după care le-au mutat în saci de rafie şi le-au încărcat într- o... căruţă! N-au avut altă variantă fiindcă erau mult prea grele pentru a le duce singuri până la camionul care îi aştepta într-un luminiş. În plus, căruţa părea mijlocul de transport ideal pentru condiţiile de drum din pădure. Acesta este, potrivit anchetatorilor, filmul jafului de la depozitul de arme din Ciorogârla.
Posted on 04:32 by tudosik and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.