Michael Jackson îşi vinde din bunuri pentru ca ii cade nasu'!!!


Având în vedere fascinaţia continuă a aşa-numitului rege al muzicii Pop exercitată asupra publicului, Darren Julien, organizatorul respectivei licitaţii, se aşteaptă la un interes deosebit din partea mass-mediei asupra respectivului eveniment, dar şi la prezenţa unui număr mare de fani împătimiţi din toate colţurile lumii. Obiectele selectate vor fi trimise mai întâi într-un turneu expoziţional în martie, la Dublin şi la Londra, pentru ca apoi să ajungă într-o expoziţie pre-vanzare, timp de o săptămână, în Beverly Hills.

Darren Julien a menţionat că ideea generală este aceea de a crea un fel de spectacol, cu care Michael Jackson a fost atât de des asociat de-a lungul întregii sale cariere. Aceasta este prima licitaţie de bunuri personale acceptată de superstar,după ce în anul 2007, Michael Jackson a încercat, fără succes, să oprească o licitaţie ce a avut loc la Las Vegas, cu diverse obiecte ale familiei Jackson, achiziţionate de către omul de afaceri Henry Vaccaro.

Posted on 04:14 by tudosik and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.