Mickey Rourke a vrut s-o pipăie pe Jessica Alba















Actorul american Mickey Rourke şi-a ”câştigat” de-a lungul timpului reputaţia de afemeiat. La gala premiilor Independent Spirit, actorul a încercat s-o pipăie pe Jessica Alba, vrând parcă să demonstreze că e neschimbat.

Rourke a fost ales ”Cel mai bun actor” pentru rolul din The Wrestler, la gala desfăşurată cu o zi înaintea Oscarurilor. Spre oroarea Jessicăi, Mickey s-a aşezat lângă ea, ţinând neapărat să simtă corpul frumoasei colege de breaslă.

”Stătea lângă ea şi la un moment dat a vrut să o pipăie. Ea s-a dat repede într-o parte şi a făcut o faţă dezgustată”, a povestit un martor ocular.

Rourke (56 de ani) şi Alba (27 de ani) au apărut împreună în filmul Sin City (2005).

La ceremonie, actorul a părut de obsedat de sâni, făcând o remarcă deplasată şi la adresa unei fotografe cu bust generos, în timp ce păşea pe covorul roşu.

Când fotografa l-a întrebat politicos dacă poate să-şi dea ochelari de soare jos pentru o poză, Rourke a răspuns: ”Dacă-mi arăţi ţâţele.”
Posted on 05:48 by Sleepless and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.