Mahala la tocsoaie. Nikita: "Du-te-n canalul tau, Bahmuteanco!" Bahmuteanca: "Balena



Dintr-o mama frumoasa si desteapta (ca mine) si un tata la fel, nu poate iesi decat o minunatie de copil"

Mihaela alias Nikita este extrem de suparata pe cei care o acuza ca nu este insarcinata, astfel ca a hotarat sa-si demonstreze graviditatea in cadrul unei emisiuni in direct.

“Vedeta" a adus in acest sens prima ecografie a micutei si astfel a inchis gura rautaciosilor. Nikita urmeaza sa aduca pe lume primul sau copil in luna iunie a acestui an si asteapta cu nerabdare sa vina acest moment. “Diva" este sigura ca fetita ei va fi o minunatie de copil, ceea ce bineinteles ii dorim si noi. “Dintr-o mama frumoasa si desteapta si un tata la fel, nu poate iesi decat o minunatie de copil. Vorba aceea, “Ce se naste din pisica soareci mananca". Sotul si prietenii mei ma vad foarte frumoasa si chiar nu ma intereseaza parerea celorlalti, pot sa ma considere si urata daca asa vor ei. Fiecare persoana este frumoasa in felul ei, iar eu chiar ma consider o femeie frumoasa", a spus Nikita. Cred ca aceasta declaratie nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu, asa ca va las pe voi sa trageti concluziile.

Bahmuteanca: "Nikita, balena ucigasa"

Nikita si-a format o imagine extrem de proasta in ochii vedetelor din Romania, printre care si Adriana Bahmuteanu. “Ma astept sa vedem cu totii un fel de serial fluviu la Capatos, seara de seara, in care balena ucigasa Nikita - pe post de protagonista - sa citeasca de pe foaie ...

Posted on 04:37 by tudosik and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.