Orgasmul te ajută în carieră



Femeile care experimentează plăcerile provocate de orgasm sunt mult mai sănătoase şi au mari şanse să avanseze în carieră, afirmă specialiştii.

După ce un studiu recent a demonstrat că doar un sfert din femei ating apogeul actului sexual, şi că majoritatea celor care nu au orgasm preferă să mimeze în pat, cercetătorii au descoperit că satisfacerea sexuală este mult mai benefică decât se ştia.

Conform psihologului Lisa Turner, femeile care se bucură de tipul de orgasm, care li se potriveşte cel mai bine, au parte de un val imens de energie. De asemenea, reprezentantele sexului frumos care ating culmile extazului nu numai că-şi îmbunătăţesc viaţa sexuală ci se pot concentra mult mai bine la muncă.

Din experienţa sa de psiholog, Lisa a ajuns la concluzia că există patru tipuri de orgasm. Iată mai jos care sunt acestea:

1. Orgasmul clitoridian: În trecut se ştia că, pentru ca femeile să experimenteze acest tip de plăcere e nevoie de o stimulare a clitorisului. Acum însă acest gen de extaz nu mai este atât de apreciat în comparaţie cu celelalte trei.

2. Orgasmul vaginal: Pentru obţinerea unui astfel de orgasm e nevoie de stimularea controversatului punct “G” şi a altor zone sensibile ale vaginului. În acest caz lucrurile sunt mereu altfel, mai mult sau mai puţin intens din punct de vedere psihic, acest gen de plăcere creşte foarte mult nivelul energiei din corp.

3. Orgasmul multiplu: Oferă maximul de plăcere care poate fi atinsă în pat şi reprezintă o serie de mai multe orgasme care se succed fără pauză.

4. Orgasmul întregului corp: Este foarte rar atins de femei şi asta nu pentru că este greu de obţinut în general. Însă cu un antrenament adecvat şi multă practică oricine poate avea un astfel de orgasm, chiar şi bărbaţii. Această plăcere durează până la 30 de minute.
Posted on 05:51 by Sleepless and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.