«Nimeni nu va uita ziua mea» Sorinel


Petrecere cu peripeţii la majoratul lui Sorinel Copilul de Aur. Interpretul a făcut chef mare in clubul “Cascada”, din Ştefăneştii de Jos, Ilfov, care s-a incheiat spre dimineaţă cu un... incendiu.

Sorinel Copilul de Aur a dansat şi s-a distrat de minune cu Carmen Pleşa, o bună amică a sa.
La eveniment au fost prezenţi aproximativ 200 de invitaţi, unul şi unul, printre care: Florin “Axinte” Petrescu, Nick, de la N&D, Vali Vijelie, Adrian Minune şi alţii. Două gladiatoare s-au luptat în ciocolată, 250 de sticle de şampanie franţuzească au “explodat”, iar o trupă de jazz adusă tocmai din Olanda a dat tonul petrecerii. Sorinel s-a simţit excelent la majoratul său şi cu toate că a umplut o întreagă cameră de cadouri, nu a avut parte de ele.

Focul s-a declanşat la 4.00 dimineaţa

Acestea au ars în totalitate într-un incendiu care a pornit în jurul orei 4.00 dimineaţa, cauza fiind, probabil, suprasolicitarea instalaţiei electrice. Majoritatea invitaţilor deja plecaseră la acea oră, însă cei prezenţi au tras o sperietură zdravănă.
Posted on 04:57 by tudosik and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.