Lipsa de probe - motivarea judecătorilor pentru eliberarea membrilor clanului Preda


Instanţa a apreciat că nu există niciun indiciu temeinic care se demonstreze că aceştia se fac vinovaţi de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Nici măcar anchetatorii nu au stabilit cu exactitate ce s-a întâmplat sâmbăta trecută. Mai mult decât atât, instanţa a reţinut că poliţiştii şi procurorii nu descriu faptele de care îi acuză pe cei trei membri ai clanului "Luptătorii".

Potrivit instanţei, angajaţii firmei de pază au declarat anchetatorilor că nu au văzut niciun fel de armă asupra vreunuia dintre cei trei inculpaţi. Mai mult decât atât, în afară de faptul că i-a recunoscut pe aceştia, martorii nu au reuşit să precizeze cine pe cine a lovit.

Instanţa a arătat că probele anchetatorilor constau în declaraţiile agenţilor de pază, declaraţiile unor angajaţi ai complexului comercial şi procesele verbale de recunoşatere a inculpaţilor.

Avocatul lui Eugen Preda a declarat că acesta va cere în instanţă daune pentru modul în care a fost tratat de agenţii de pază ai mall-ului.

După ce Eugen Preda şi alţi trei interlopi au fost lăsaţi în libertate, nefiind consideraţi pericol public, încă un membru al grupului, Andrei Udrea, implicat în conflict, şi-a aflat sentinţa marţi.

Ca şi în cazul celorlalţi membri ai clanului Preda, magistraţii au decis eliberarea lui Andrei Udrea.

Astfel, ancheta în acest caz rămâne deocamdată fără niciun arestat.

Posted on 08:47 by Sleepless and filed under | 0 Comments »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.