O "Blonda" cu impresii si multe arfe!!!


In emisiunea "Agentul VIP", Alin Galatescu i-a criticat tinutele Andreei Banica, lucru ce pe cantareata a scos-o din sarite. Criticul de moda a declarat ca hainele Andreei erau hidoase pe trupul ei de femeie insarcinata.

"Andreei Balan ii mai lipsea dansul ala al domnitei de la Sexxy (Andreea Banica) care e insarcinata si a aparut intr-un body hidos si cu burta mare. A fost cel mai hidos moment pe care l-am vazut la televizor", a spus Alin Galatescu despre Andreea Banica.

Cantareata s-a simtit foarte jignita de remarca acestuia si a tinut sa-i raspunda pe masura: "Cine este acest Alin Galatescu?! Noroc ca i-am vazut numele pe ecran, ca altfel nici nu stiam cine e. N-am auzit niciodata de acest om! Cred ca fata de orice femeie insarcinata el e mai in masura sa fie hidos pentru ca este gras in primul rand. Ar face bine sa nu mai dea sfaturi femeilor, mai ales cand acestea sunt insarcinate. M-am simtit jignita. Este foarte urat din partea unui barbat sa fie atat de mitocan... Este cel mai mitocan barbat pe care l-am vazut in viata mea!"
Posted on 11:57 by tudosik and filed under | 2 Comments »

2 comentarii:

tudosik spunea... @ 15 februarie 2009 la 12:00

Din partea mea andreea banica este chiar o "Blonda" in adevaratul sens al cuvantului, voi ce credeti??

Sleepless spunea... @ 16 februarie 2009 la 08:48

e... vai morţii ei

Trimiteți un comentariu

 
Director web SEO Romania Creative Commons License
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.